Στον ανακριτή ο Θεοφίλου

Στον ειδικό εφέτη ανακριτή οδηγείται σήμερα το πρωί ο 29χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου, σε βάρος του οποίου έχει ήδη σχηματιστεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τη συμμετοχή του στην αιματηρή ληστεία στη Νάουσα της Πάρου, την προηγούμενη εβδομάδα. Το DNA του κατηγορούμενου ταυτοποιείται τόσο με στοιχεία από την περιοχή της ληστείας στην Πάρο, όσο και με εκείνα που είχε συλλέξει η αντιτρομοκρατική, παλαιότερα, σε γιάφκα των «Πυρήνων της Φωτιάς».

Φωτογραφίες
του 29χρονου συλληφθέντα, φερομένου ως δράστη, της αιματηρής ληστείας στη Νάουσα της Πάρου δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από την Αστυνομία μετά από εντολή του Εισαγγελέα. Επιπλέον, δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες και αγνώστων συναυτουργών του, όπως αυτοί απεικονίζονται σε στιγμιότυπα του κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας της συγκεκριμένης τράπεζας κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Σε βάρος του Θεοφίλου και των συναυτουργών του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα