Στον «αέρα» ο Λίνεν

Στον αέρα βρίσκεται πλέον ο Έβαλντ Λίνεν μετά την ήττα της ΑΕΚ στα Γιάννενα και τα επεισόδια με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Σήμερα αποφασίζει για το μέλλον του η διοίκηση εν όψει της οριακής πλέον αναμέτρησης με τον Πανθρακικό.

Σε δυσχερέστατη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και ο αγώνας της Κυριακής με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ αποκτά χαρακτήρα «τελικού», αφού

κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα είναι καταστροφικό και θα φέρει την «Ένωση» στο χείλος του γκρεμού.

Σε αυτό το παιχνίδι δίχως αύριο είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να εμφανιστεί με άλλον προπονητή. Ο Έβαλντ Λίνεν φαίνεται πως πλέον έχει χάσει τα αποδυτήρια, αφού πριν τον αγώνα, στο ημίχρονο και μετά το τέλος του υπήρξε ένταση με ποδοσφαιριστές. Ο 59χρονος τεχνικός επέρριψε στους παίκτες την ευθύνη για την ήττα, τους κατηγόρησε ευθέως και δημοσίως, ενώ δεν ανέλαβε καμία από τις ευθύνες του.

Η διοίκηση της ΑΕΚ, που είναι εμφανώς δυσαρεστημένη με τον προπονητή, δεν πήρε κάποια απόφαση χθες για τον Λίνεν. Θα «ζυγίσει» τα δεδομένα σήμερα και θα αποφασίσει με καθαρό μυαλό, καθώς αφενός αντιλαμβάνεται την αγανάκτηση των παικτών, του κόσμου και του Τύπου για τις επιλογές του Γερμανού προπονητή και τη συμπεριφορά του, αφετέρου γνωρίζει πως μία αλλαγή προπονητή πέντε μέρες πριν το ματς της χρονιάς απέναντι στον Πανθρακικό μπορεί να αποδειχτεί μπούμερανγκ, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για το ποιος μπορεί να επωμιστεί το βάρος να ηγηθεί της ομάδας σε αυτή τη φάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα