Στο φως βίντεο με το ατύχημα Σουμάχερ

Νέα στοιχεία για το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις ίσως προκύψουν τις επόμενες μέρες , καθώς ένας 35χρονος Γερμανός φέρεται να κατέγραψε τυχαία τον τραυματισμό του Σουμάχερ κάνοντας σκι.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», υπάρχει βίντεο του τραυματισμού του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1, το οποίο τράβηξε εντελώς τυχαία ένας 35χρονος άνδρας. Ο συμπατριώτης του «Σούμι», φροντιστής στο επάγγελμα με έδρα το Έσεν, βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τη

φίλη του και το πλάνο έπιασε και το θύμα του τραυματισμού. Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο Σουμάχερ δεν είχε μεγάλη ταχύτητα και δεν ξεπερνούσε τα 20 χιλιόμετρα την ώρα, παρότι αρκετά δημοσιεύματα ανέφερανπως αιτία του ατυχήματος ήταν η υπερβολική του ταχύτητα.

Ο άνδρας που βιντεοσκόπησε ακούσια τον Σουμάχερ λέγεται πως δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει το ντοκουμέντο, αλλά είναι έτοιμος να το θέσει στη διάθεση των ερευνητών της υπόθεσης.


Εν τω μεταξύ ο Φινλαδός πρώην πιλότος της Formula 1, Μίκα Χάκινεν, ο οποίος είχε πέσει σε κώμα για δέκα ημέρες μετά το ατύχημα που είχε στο γκραν πρι της Αυστραλίας το 1995, μέσω ενός γράμματος εξέφρασε τη συμπαράσταση στην οικογένεια του Σουμάχερ και «ζήτησε» από τον Γερμανό σε αυτόν τον αγώνα να μην κάνει τον ταχύτερο χρόνο, αλλά να πάρει όσο διάστημα του χρειαστεί για να γίνει καλά.

«Σοκαρίστηκα όταν άκουσα για τον Σουμάχερ έγραψα ένα γράμμα στη σύζυγό του καθώς ήθελα η οικογένεια του να ξέρει πόσο πολύ αισθάνομαι αυτό που περνούν τώρα. Όμως ο Σούμι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής και ποτέ δεν εγκαταλείπει».

Αναλυτικά το γράμμα που έστειλε ο Χάκινεν στην οικογένεια του Σουμάχερ:
«Αγαπητέ Μίκαελ, είσαι ένας άνθρωπος που ξέρεις να φέρεις εις πέρας όποιες προκλήσεις σου παρουσιάζονται. Το ατύχημα σου δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία πρόκληση. Πρέπει να παλέψεις σκληρά.

Όπως ξέρεις και εγώ είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο παρελθόν. Αλλά επέζησα.
Με τη βοήθεια της οικογένειας μου, των φίλων μου και των γιατρών.

Είμαι σίγουρος θα έχεις τη βοήθεια των γιατρών.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζεται να κάνεις τον καλύτερο χρόνο. Πάρε όσο χρόνο σου χρειάζεται, κάνε μου αυτή τη χάρη».

Keywords
Τυχαία Θέματα