Στο φάιναλ-φορ η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη "σφράγισε" ακόμα μια συμμετοχή στο final four του Champions Cup. Η ομάδα του Κώστα Δήμου επικράτησε με 23-7 της Νανσί στο κολυμβητήριο του Λαιμού στον επαναληπτικό προημιτελικό.

Στον πρώτο αγώνα η πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης είχε νικήσει με διαφορά δώδεκα γκολ, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία
τον επαναληπτικό.

"Μπορούμε να πούμε ότι η πρόκριση είχε εξασφαλιστεί από την πρωτιά μας στη φάση των ομίλων. Σήμερα ήταν ένα εύκολο μεσημέρι, χωρίς να πιεστούμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Δείξαμε σοβαρότητα παρά την ευρεία νίκη και στο πρώτο ματς της Γαλλίας. Τώρα επικεντρωνόμαστε στις εγχώριες διοργανώσεις και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε σε όλους τους στόχους μας για φέτος. Δεν είναι καθόλου εύκολο να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας και τώρα πια στο Final Four του Champions Cup, πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε", υποστήριξε ο Κώστας Δήμου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η Βουλιαγμένη μετράει πέντε συμμετοχές στο final four της διοργάνωσης τα τελευταία έξι χρόνια. Έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο, το 2009 στο Κίρισι και το 2010 στην Κέρκυρα. Στο Κίρισι το 2012 είχε ηττηθεί στον τελικό.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-2, 6-1, 9-2

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κ.Δήμου): Ρουμπέση 6, Γερόλυμου 5, Τσουκαλά 3, Ασημάκη 3, Ξενάκη 2, Λιόση 1, Χυδηριώτη 1, Ντάσιου 1, Μουλάκη 1.
Keywords
Τυχαία Θέματα