Στο ... «σφυρί» ο Σαλπιγγίδης

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αναγκάζει την διοίκηση του ΠΑΟΚ να μελετά την πώληση του Σαλπιγγίδη και την αποδέσμευση του Κοντρέρας. Οι κινήσεις αυτές, αν γίνουν, θα γίνουν στα πλαίσια των περικοπών των συμβολαίων της ομάδας. Το συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη δεν λήγει το καλοκαίρι. Ο διεθνής επιθετικός έχει προβλήματα με μερίδα των οπαδών και οι αποδοχές του είναι από τις υψηλότερες στην ομάδα. Ανθρωποι του ΠΑΟΚ

άδραξαν την ευκαιρία του ταξιδιού τους στο Λονδίνο για να συζητήσουν ενδεχόμενη πώλησή του. Όμως δεν προέκυψε ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Όσον αφορά τον Κοντρέρας, η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα τον διατηρήσει στο ρόστερ και μετά το καλοκαίρι εφόσον δεχθεί μείωση των αποδοχών του στο επίπεδο των 300 - 400.000 ευρώ. Αλλά το πιθανότερο είναι ο Χιλιανός να αποχωρήσει τον Ιανουάριο αφού υπάρχει ενδιαφέρον γι αυτόν από την Κόλο Κόλο.

Μειώσεις αποδοχών θα γίνουν και σε άλλους παίκτες όπως οι Πάμπλο Γκαρσία, Κώστας Χαλκιάς, Λίνο και Αρίας. Δύσκολα θα πειραχτούν τα συμβόλαια των Βιεϊρίνια, Μαλεζά και Φωτάκη, οι οποίοι έχουν μέλλον μπροστά τους και τα χρήματα που παίρνουν δεν είναι πάρα πολλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα