Στην οκτάδα η εθνική πόλο γυναικών!

Επειτα από έναν αγώνα που κρίθηκε στα πέναλτι η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών κέρδισε την Ιταλία 13-12 και πέρασε στην οκτάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.
Τη Δευτέρα, ανήμερα της κατάκτησης του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Σαγκάη, με αντίπαλο την Αυστραλία (6.0μμ) θα παίξει για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στη διάρκεια του αγώνα, η εθνική ομάδα είχε τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη να την κρατά όρθια. Πέτυχε τέσσερα γκολ, που ήταν και τα τέσσερα για την Ελλάδα
από το γ' οκτάλεπτο μέχρι το τέλος της παράτασης. Ηταν αυτή που έστειλε το ματς στην παράταση 31'' πριν από το τέλος, κάνοντας το 9-9 και με δικό της γκολ 10΄΄ πριν από το τέλος του α' τρίλεπτου της παράτασης, έκανε το 10-10, που δεν άλλαξε.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 1-2, 4-2Τα τρίλεπτα της παράτασης: 1-1, 0-0Πέναλτι 2-3
Ιταλία (Κόντι): Τζίλι, Πομέρι, Γκαριμπόντι 1, Ραντίτσι 2, Κουειρόλο, Αϊέλο, Ντι Μάριο 3, Μπιανκόνι 3, Εμολο 2, Παλμιέρι, Κότι 1, Φρασινέτι, Σραπάνο.
Ελλάδα (Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Β. Διαμαντοπούλου, Ψούνη, Μ. Πλευρίτου, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 3, Κότσια, Μανωλιουδάκη 4, Ε. Πλευρίτου, Μπενέκου, Χρ. Διαμαντοπούλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα