Στην κορυφή η Βέροια

Η Βέροια επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για να δει αν θα παραμείνει εκεί ή θα πέσει στη δεύτερη θέση.

Τα γκολ για τη " Βασίλισσα του Βορρά" πέτυχαν ο Μπατιόν με κεφαλιά στο 22’ και στο 25ο λεπτό ο Ντουμίτρου, που εκμεταλλεύτηκε τη λάθος

συνεννόηση των Τόμας και Σηφάκη.

Ο Λεβαδειακός, που προσπαθούσε να γίνει απειλητικός με μακρινές μπαλιές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, κατάφερε να αντιδράσει άμεσα. Στο 26’, λοιπόν, μετά από ωραία ενέργεια του Μπορνταγκαράι και πλασέ τουΣοτέλο, μείωσε σε 2-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι τη λήξη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βέροια (Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπαλάφας (46’ Βάσκες), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (56’ Μπεν), Καλτσάς, Κάμπορα (65’ Κατίδης).

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κονέ, Γκόμες (68’ Ορτέγα), Ζίτο, Τόμας, Βούκσεβιτς (87’ Παππάς), Μαχαίρας, Μπορνταγκαράι (78’ Μάντζιος), Σοτέλο, Σάντσες.

Keywords
Τυχαία Θέματα