Στην 3η θέση ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Τούμπα στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έπεσε ο ΠΑΟΚ, "αγκαλιάζει" τα πλέι οφ ο ΠΑΣ.

Πολύ καλύτεροι οι Γιαννιώτες, θα μπορούσαν να έχουν φύγει και με τη νίκη καθώς το δεύτερο ημίχρονο εξαφάνισαν τους γηπεδούχους με εξαίρεση τον Ιτάνζ.

Στο τέλος του αγώνα είχαμε και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Δικεφάλου για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη.

Στο 12΄ είχαμε την ατομική προσπάθεια
του Τσάβες που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Δικεφάλου μπήκε από την δεξιά πλευρά στην μεγάληπεριοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην εστία του Ιτάντζ κάνοντας το 0-1.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε δύο λεπτά αργότερα ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Μετά από αμυντική αδράνεια του ΠΑΣ σε κόρνερ του ΠΑΟΚ, η μπάλα έφτασε στον Περέιρα από αριστερά και με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κόστα, Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα (78’ Πόζογλου), Μακ, Περέιρα (76’ Τζιόλης), Κουλούρης (62’ Αθανασιάδης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα,Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (85’ Μπέριος), Χαρίσης, Τσάβες,Ίλιτς, Κοροβέσης (82’ Ντάσιος), Μανιάς (82’ Γιάκος).

Keywords
Τυχαία Θέματα