Ανασκευάζει η Χρ. Γιαταγάνα

Αίσθηση προκαλεί ο ισχυρισμός της ανεξάρτητης βουλευτού Χρυσούλας Γιαταγάνα, προερχόμενης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος, εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον Πάνο Καμμένο και ότι εκείνος ήταν το πρόσωπο που της τηλεφώνησε τον περασμένο Οκτώβριο προκειμένου να επιστρέψει στο κόμμα. Σε ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ γνωστοποιούν ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη εναντίον

της κ. Γιαταγανα. Πάντως με νεότερη δήλωσή της, η κ. Γιαταγάνα διευκρινίζει ότι δεν υπαινίχθηκε ότι ο κ. Αποστολόπουλος παραμένει και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των ΑΝΕΛ.

Καλύφθηκαν οι ΑΝΕΛ από τις διευκρινίσεις Γιαταγάνα

Οι διευκρίνισεις της Χρυσούλας Γιαταγάνα για τις δηλώσεις που της αποδόθηκαν κάλυψαν τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι τελικά φαίνεται πως δεν προτίθενται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

«Με ικανοποίηση διαβάσαμε τις δηλώσεις της συναδέλφου Χρυσούλας Γιαταγάνα με τις διευκρινίσεις - διαψεύσεις που έδωσε, σε όσα πρωταρχικά της αποδόθηκαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ.

«Συνεπώς», πρόσθεσε, «από προηγούμενη ανακοίνωση μας παύει να ισχύει το κομμάτι που την αφορά, αλλά ισχύουν στο ακέραιο όσα είπαμε για τον Γ. Αποστολόπουλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα