Στη δική του Πόλη

Παναθηναϊκός και Ομπράντοβιτς έστειλαν από χθες τον Ολυμπιακό στους "8" της Ευρωλίγκας και το αποψινό παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην αδιάφορη Εφές Αναντολού στις 21:00-Novasports 2, για τη 13η αγωνιστική του Top 16, αποκτά τυπική διαδικασία.

Η νίκη των «πράσινων» κόντρα στη Μάλαγα με την ταυτόχρονη ήττα της Φενέρμπαχτσε του Ζοτς
από την Λαμποράλ Κούτσα, χάρισαν στους «ερυθρόλευκους» το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης ακόμα κι αν ακολουθήσουν δύο ήττες.

Το μόνο που μένει να κυνηγήσουν είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, δηλαδή η τρίτη θέση. Αν επικρατήσει ο Ολυμπιακός απόψε στην Πόλη θα θέλει απλή νίκη την τελευταία αγωνιστική στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό για να πάρει την τρίτη θέση, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να καλύψει και τη διαφορά των τεσσάρων πόντων με την οποία ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τους «πράσινους», στο ματς των «αιωνίων» στον πρώτο γύρο.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τους «ερυθρόλευκους» σε ένα ακόμα παιχνίδι. Εκτός αγωνιστικής δράσης βρίσκονται και σε αυτό το ματς δύο πολύτιμες μονάδες της ομάδας, οι τραυματίες Πρίντεζης και Περπέρογλου. Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει στη διάθεση του τους Σπανούλης, Πέτγουεϊ, Ντάνστον, Σερμαντίνι, Σλούκα, Κόλινς, Σίμονς, Μάντζαρη, Κατσίβελη, Λοτζέσκι, Παπαπέτρου και Καββαδά. Προβλήματα υπάρχουν και για τον Βαγγέλη Αγγέλου, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Μπαλμπάι.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Σάσα Μάριτσιτς (Σερβία).
Keywords
Τυχαία Θέματα