«Σταθερότητα ή κρίση;»

Την ισχυροποίηση του διλήμματος που θέτει εδώ και δυο εβδομάδες προχώρησε και απόψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση Ελιάς σε συνδικαλιστές και εργαζόμενους.

«Ποια θα είναι η συνολική πολιτική εντύπωση το βράδυ της 25ης Μαιου ότι η χώρα πορεύεται σταθερά ή θα αμφισβητηθούν τα πάντα και θα επιστρέψουμε στο σημείο μηδέν παρόλες τις θυσείες, το αίμα και τα δάκρυα», τόνισε ο κ. Βενιζέλος

προειδοποιώντας ότι δεν είναι αργά να ζήσουμε την εμπειρία της απόλυτης καταστροφής.

Η σκληρότερη διαπραγμάτευση που έδωσε η παρούσα και προηγούμενη κυβέρνηση με την τρόικα και τους διεθνείς εταιρους μας, αφορούσε τις εργασιακές σχέσεις, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Οι συζητήσεις με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για συνεργασία είχαν ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2011 και οι κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς την επόμενη των Κανών συμφώνησαν σε κυβερνητική συνεργασία με τη συμμετοχή του κ. Καρατζαφερη τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στο δημοσίευμα των Financial Times.

Τον κ. Παπαδήμο τον πρότειναν πολλοί παράγοντες στην Ελλάδα, πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος σημειώνοντας ότι το δημοψήφισμα με ερώτημα ναι ή όχι στο ευρώ δεν το ήθελε κανείς ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό, καθώς θα είχαν διαλυθεί οι τράπεζες, θα είχαν χαθεί οι καταθέσεις θα καταστρεφόταν η ελληνική οικονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα