Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί τη βελτίωση της συμφωνίας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην 80η ΔΕΘ. Στις 2μμ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα ανακοινώνονται οι τελικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ. Στη Λάρισα και το Ηράκλειο θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του κόμματος. «Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών, θα προσκαλέσω τον Αλέξη Τσίπρα να σχηματίσουμε έναν συνασπισμό ώστε να διαφυλαχθεί η θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη», τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Bloomberg.

“Με έκοψανμε σταλινικές μεθόδους”, λέει ο ΑλέξηςΜητρόπουλος στο ΒΗΜΑ FM. Κάλεσε τουςπολίτες να μην ψηφίσουν ή να στηρίξουντο ΚΚΕ, λέγοντας ότι ο απεγκλωβισμόςαπό το Μνημόνιο δεν μπορεί να γίνει απόαυτούς που το ψήφισαν.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα από τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη μέσω του ΑΝΤ1. «Έβαλαν τα συμφέροντα της Ευρώπης και του γερμανικού κατεστημένου πάνω από το συμφέρον του ελληνικού λαού» τόνισε ενώ απέρριψε το επιχείρημα ότι το κόμμα του είναι κόμμα της δραχμής.

Στις 8 το βράδυ, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει στο Μαρούσι στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Σε Λάρισα και Φθιώτιδα σήμερα ο Πάνος Καμμένος, ενώ στις 7.30μμ, θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ.

Στελέχη από τη ΔΗΜΑΡ, το ΚΙΔΗΣΟ, το Ποτάμι και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, στις λίστες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής του Επικρατείας θα είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενώ η Φώφη Γεννηματά κατεβαίνει στη Β΄ Αθηνών και στην Αχαΐα.

Ανοιχτός σε μετεκλογικές συνεργασίες δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα