Στα Γκαλαπάγκος η οικογένεια Πιτ-Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ και η Ατζελίνα Τζολί μαζί με την οικογένειά τους βρίσκονται για διακοπές στα εξωτικά νησιά Γκαλαπάγκος. Το πρόσφατα αρραβωνιασμένο ζευγάρι και τα έξι του παιδιά έφτασαν χθες στο αεροδρόμιο της Baltra.
Σύμφωνα με αμερικανική ιστοσελίδα η οικογένεια ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ και πολυτελές γιοτ για να φτάσει στο Royal Palm Hotel.

Η οικογένεια Πιτ-Τζολί γιορτάζει, καθώς

φαίνεται τον πρόσφατο αρραβώνα των δύο σταρ.

Λέγεται πως η 36χρονη Τζολί ξέσπασε σε κλάματα όταν ο Πιτ έβγαλε το δαχτυλίδι και της έκανε πρόταση γάμου.

Χρειάστηκε ένας χρόνος για να σχεδιάσει το τέλειο δαχτυλίδι αρραβώνων για την αγαπημένη του και όταν συγκέντρωσε όλη την οικογένεια για να της το δώσει, η Ατζελίνα συγκινήθηκε από την κίνησή του αυτή.

«Έκλαψε και χαμογέλασε», γράφει το περιοδικό Us Weekly.

Το δαχτυλίδι φτιάχτηκε από τον Robert Procop και το διαμάντι που έχει πάνω του εκτιμάται πως αξίζει μισό εκατομμύριο δολάρια.

Εκτός από την Ατζελίνα με την πρόταση του Μπραντ φαίνεται πως ενθουσιάστηκαν και τα παιδιά. «Όλοι αγκαλιάζονταν μόλις φόρεσε το δαχτυλίδι. Το έδειχνε σε κάθε παιδί ξεχωριστά. Η Ατζελίνα νιώθει δεσμευμένη για μια ζωή με τον Μπραντ», ανέφερε μία πηγή.

Ο 48χρονος Πιτ έχει παλαιότερα αποκαλύψει πως τα παιδιά πίεζαν το ζευγάρι να παντρευτεί! «Σημαίνει όλο και πιο πολλά γι' αυτά, οπότε θα πρέπει να το σκεφτούμε», είχε δηλώσει.

Πιστεύεται πως ο Μπραντ έκανε την πρόταση γάμου στην Ατζελίνα τα Χριστούγεννα αλλά το νέο κρατήθηκε κρυφό μέχρι πρόσφατα ώστε να μην περάσει σε δεύτερη μοίρα στα media το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Τζολί.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα