Στα φαρμακεία ΙΚΑ οι ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ

Απόφαση-ανακούφιση για τους ασφαλισμένους του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου μετά την αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων από τα φαρμακεία Αθηνών-Πειραιώς. Από την Πέμπτη, στο διάστημα 11.00 το πρωί με 14.00, θα εξυπηρετούνται από τα έξι φαρμακεία του ΙΚΑ.
Πρόκειται για τα φαρμακεία
ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην Αγίου Κωνσταντίνου 16, στο κέντρο της Αθήνας, του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παράσχου 23 στου Γκύζη, του 7ου Νοσοκομείου στην Αγίου Λουκά 53, του 3ου Νοσοκομείου Βραχείας Νοσηλείας στην Καποδιστρίου 4, στην πλ. Κάνιγγος, του 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τέρμα Ζαΐμη στα Μελίσσια και από το Παράρτημα Κεντρικού Φαρμακείου ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην Πειραιώς 167 στου Ρέντη.

"Προσωρινή" χαρακτήρισε αυτή τη λύση ο πρόεδρος του ΟΠΑΔ Κυριάκος Σουλιώτης, μιλώντας στον Αθήνα 984, ενώ εξέφρασε την ελπίδα για άμεση επίλυση του προβλήματος.

"Ο οργανισμός είχε χρέος ένα δισ ευρώ, από το 2006 και μετά. Τα έσοδα δεν πήγαιναν στο Ταμείο αλλά στην Κυβέρνηση η οποία τα επέστρεφε περιοδικά στο Ταμείο. Προσωρινή η λύση με τα φαρμακεία του ΙΚΑ. Ο Κ. Σαχινίδης υποσχέθηκε έκτακτη χρηματοδότηση του οργανισμού μέσα στο μήνα κι ευελπιστώ να το λύσουμε άμεσα" δήλωσε ο κ.Σουλιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα