Σπουδαία νίκη η εθνική (3-2) στο Όσλο

Μεγάλη νίκη, έστω και φιλική, σημείωσε η Εθνική Ελλάδας, νικώντας 3-2 τη Νορβηγία στο Οσλο. Πολύ καλή επιθετικά η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αλλά με αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μήτρογλου τα «γαλανόλευκα» γκολ.Στο πρώτο ημίχρονο, η Εθνική παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 και ήταν πολύ καλή. Μάλιστα, πέρα από τα γκολ
του Τοροσίδη στο 7’ και του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο 11’, απειλήσαμε με τον Σαμαρά στο 4’, με τον Κατσουράνη στο 23’ και με τον Φορτούνη στο 37’. Σε αυτό το διάστημα, η Νορβηγία κατάφερε να μειώσει στο 13’ με τον Χάνγκελαντ, είχε δοκάρι με τον Αμπντουλαουέ στο 38’ και μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Χούσεκλεπ στο ίδιο λεπτό (38’). Στο δεύτερο 45λεπτο η Ελλάδα μπήκε εξίσου δυνατά. Απείλησε με τον Μήτρογλου στο 53’ και στο 55’ και έκανε το 1-3 με τον φορ του Ολυμπιακού στο 56’. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μέχρι το τέλος του αγώνα είχε ακόμα μία ευκαιρία, με τον Κατσουράνη στο 69’. Η Νορβηγία διαμόρφωσε το τελικό 2-3 με τον Ρίισε στο 75’ και είχε ευκαιρίες με τον Αμπντελαουέ στο 58’, με τον Νόρντβαϊτ στο 60’, με τον Ρίισε στο 78’ και με τον Σόντερλουντ στο 89’.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιάρστεν, Χέγκλι, Ντεμίντοφ, Ελιονούσι, Χένρικσεν, Πέντερσεν, Χούσελκεπ, Μόα, Νόρντβαϊτ, Ρίισε, Χάνγκελαντ.
ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Μανιάτης (46’ Νίνης), Σπυρόπουλος (81’ Σιόβας), Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Φορτούνης, Σαμαράς (46’ Μήτρογλου), Σαλπιγγίδης (70’ Χριστοδουλόπουλος).
Keywords
Τυχαία Θέματα