Σούπερ Λίγκα: Η τελευταία στροφή

Η αυλαία στη κανονική περίοδο της εφετινής Σούπερ Λίγκας πέφτει απόψε με την ολοκλήρωση και της 30ης αγωνιστής, με τρεις ομάδες να δίνουν μάχη για μια μόλις θέση σωτηρίας.

ΗΚέρκυρα είναι η μόνη από τις τρεις, που κρατάει τη μοίρα στα χέρια της,αφού με νίκη δική της κόντρα στον Αρη στο Βικελίδης φτάνει στους 34 βαθμούς και εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία.

Από κάτω της (στους 29β.) βρίσκεται ο Εργοτέλης, που θέλει όχι μόνη τη νίκη στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη,

αλλά και ήττα των Φαιάκων.

Ένα θαύμα κυνηγάει ο Παναιτωλικός στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα τους Αγρινίου θέλει όχι μόνο να πάρει το διπλό κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά παράλληλα ήττα της Κέρκυρας και έστω ισοπαλία από τον Εργοτέλης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ό,τι ήταν να έχει κριθεί, έχει κριθεί για όλους τους αντιπάλους. Ο Αστέρας φιλοξενεί τον Πανιώνιο στην Τρίπολη, ο Ατρόμητος τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι (έξι μέρες πριν οι δυο τους συναντηθούν στον τελικό του Κυπέλλου), η Δόξα την ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο, ο Λεβαδειακός τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά και ο ΟΦΗ τον ΠΑΣ στηΗράκλειο.

Κοινή ώρα έναρξης όλων των ματς στις 19:00. Τη μετάδοση του Ξάνθη-Εργοτέλης κάνει η ΝΕΤ. Τα υπόλοιπα μεταδίδονται από τα κανάλια αθλητικού προγράμματος της Nova.

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα