Σοκ με Βαλδέζ και... Ρεάλ

Ανατροπή στην κορυφή της Πριμέρα, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να περνά μόνη πρώτη (73β) μετά την νίκη επί της Γρανάδα (1-0). Όλα όμως απόψε αφορούσαν τους... αιώνιους της Ισπανίας. Την Μπαρτσελόνα γιατί έχασε ως το τέλος της σεζόν τον πορτιέρο της Βίκτορ Βαλδέζ και την Ρεάλ Μαδρίτης γιατί έχασε τη... μπάλα μέσα σε ένα τριήμερο.

«Πάγωσε» το Καμπ Νου στο 22' της αναμέτρησης με την Θέλτα (3-0) βλέποντας τον Βαλδές να πέφτει στο έδαφος και να σφαδάζει. Η άτσαλη πτώση στο φάουλ του Ορεγιάνα έφερε και τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακ της Μπαρτσελόνα στο

δεξί γόνατο.

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο γιοα ρήξη χιαστών και αποχή από την δράση τουλάχιστον έξι μήνες. Ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ οι φίλοι της ομάδας του τον αποθέωσαν.

Και η Ρεάλ Μαδρίτης; Την Κυριακή το απόγευμα ήταν μόνη πρώτη. Μέσα σε τρία βράδια, έχασε απο τη Μπαρτσελόνα (3-4), έχασε και απο την Σεβίλλη απόψε (2-1) και βρέθηκε απο το πουθενά στην τρίτη θέση.
Στη βαθμολογία λοιπόν η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει 73 β., η Μπαρτσελόνα ακολουθεί με 72β και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 70β.

Keywords
Τυχαία Θέματα