Σήμερα η ψηφοφορία

Το Μαξίμου επιμένει, το ίδιο και η αντιπολίτευση, στα επιχειρήματα για τη μικρή ΔΕΗ και στα περί δημοψηφίσματος, ενώ απομένουν ώρες πλέον για την ψήφιση του νομοσχεδίου στο Α' Θερινό Τμήμα της Βουλής. Η μάχη της αντιπολίτευσης για να κινηθούν οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος,
κορυφώνεται, με την κυβέρνηση ωστόσο να διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι κάθε συζήτηση δεν έχει νόημα και οι ψήφοι δεν αθροίζονται. Δεν τίθεται ζήτημα, αφού δεν υπάρχει ένα κείμενο που να συγκεντρώνει όλες τις υπογραφές, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εξέφρασε πάντως για δεύτερη φορά την προσωπική του άποψη ότι πρέπει να συγκληθεί η ολομέλεια της βουλής εφόσον οι προτάσεις των κομμάτων κριθούν ως ομοειδείς, και να μην σέρνεται το θέμα ως τον Οκτώβριο.
Ένα βήμα για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων 120 υπογραφών, αποτέλεσε η πρόταση για δημοψήφισμα που κατέθεσαν 15 ανεξάρτητοι βουλευτές, οι οποίοι προστίθενται στην πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ.
Keywords
Αναζητήσεις
psifoforia simera athina
Τυχαία Θέματα