Σερβία: Εν αναμονή της επίσκεψης Ράμα

Οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα στο Βελιγράδι συνεχίζονται κανονικά δήλωσε ο πρέσβης της Αλβανίας, Ιλίρ Μπότσκα. «Η τελευταία ενημέρωση που είχα από το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας είναι ότι όλα βαίνουν προς την υλοποίηση της επίσκεψης» ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Αλβανός Πρέσβης. Ο Ιλίρ Μπότσκα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το επεισόδιο στον ποδοσφαιρικό αγώνα την Τρίτη αλλά όπως είπε «το περιστατικό αυτό θα δοκιμάσει την ικανότητα μας να ξεπεράσουμε την κρίση». Η επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας στο Βελιγράδι έχει προγραμματιστεί
για τις 22 Οκτωβρίου. Η τελευταία επίσκεψη αλβανού πρωθυπουργού στο Βελιγράδι πραγματοποιήθηκε το 1948 όταν επισκέφθηκε την Γιουγκοσλαβία ο Ενβέρ Χότζα.

Το σερβικό υπουργείο Εξωτερικών εχθές επέδωσε στον αλβανό πρέσβη νότα διαμαρτυρίας για την εμφάνιση του ιπτάμενου αντικειμένου με τη σημαία της ΄Μεγάλης Αλβανίας΄.

Ο υπουργός εσωτερικών της Σερβίας Νεμπόισα Στεφάνοβιτς δήλωσε στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων ΄΄Τανγιούγκ΄΄ ότι βρέθηκε το τηλεχειριζόμενο ελικοπτεράκι που πετούσε πάνω από τον αγωνιστικό χώρο. Ο κ. Στεφάνοβιτς αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για την πορεία των ερευνών ανέφερε ωστόσο ότι ο άνθρωπος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το ελικοπτεράκι κρατείται και ανακρίνεται. Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το ελικοπτεράκι βρέθηκε στο Πάντσεβο, 24 χιλιόμετρα βόρεια του Βελιγραδίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα