Σέντερ φορ ο Ολαιτάν

Με τον Μήτρογλου τραυματία και τον Σαβιόλα εκτός αποστολής, ο Μάικλ Ολαϊτάν καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (19.30, NS2). Τα πλάνα και το δίλημμα του Μίτσελ για την 11άδα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζουν και αναπνέουν για τον "τελικό" με την Άντερλεχτ την Τρίτη, όπου μία νίκη θα εκτοξεύσει τον Ολυμπιακό στις
16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης (και δεν θα εξαρτάται από το αποτέλεσμα του Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν), όμως για τον Μίτσελ αυτό που προέχει είναι το ματς της 14ης αγωνιστικής με τον Αστέρας Τρίπολης.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει διαμηνύσει σε όλους πως μπορούν να σκέφτονται τον αγώνα με τους Βέλγους από το βράδυ του Σαββάτου και μετά καθώς καλούνται πρώτα να υπερκεράσουν το εμπόδιο του Αστέρα για να διατηρήσουν το αβαντάζ ασφαλείας των 6 πόντων κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όσο για το ποιοι παίκτες κερδίζουν την εμπιστοσύνη του για το ματς του Σαββάτου; Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Ρομπέρτο θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται (από δεξιά προς τα αριστερά) από τους Τόρες, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Σιόβα και Μπονγκ.

Οι δύο κεντρικοί χαφ της ομάδας θα είναι οι Εντινγκά και Μασάντο (ο πρώτος με καθαρά αμυντικά καθήκοντα, ο δεύτερος με περισσότερες "ελευθερίες"), Βάις και Κάμπελ θα τοποθετηθούν στις δύο πτέρυγες ενώ στην κορυφή θα πάρει θέση ο Ολαϊτάν.

Μοναδική θέση για την οποία έχει ίσως τα περισσότερα ερωτηματικά είναι αυτή του παίκτη που θα "υποστηρίζει" τον Νιγηριανό άσο, με τον Φουστέρ να εμφανίζεται ως το φαβορί για την 11άδα και τον "Τσόρι" Ντομίνγκες ως αουτσάιντερ.

Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής για το ματς με τον Αστέρα στο Φάληρο έμειναν οι Σαβιόλα και Μανωλάς προκειμένου να "πάρουν ανάσες" καθώς και ο Σαλίνο που έκανε ατομικό πρόγραμμα όλη την εβδομάδα και προφυλάσσεται για να είναι 100% έτοιμος με την Άντερλεχτ αφού είναι ο μόνος διαθέσιμος δεξιός μπακ.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως το ματς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων που θα στείλουν σκάουτς την Τρίτη στο Φάληρο για τον Κώστα Μανωλά αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων".
Keywords
Τυχαία Θέματα