Σε τουρνουά... μεγάλων ο Ολυμπιακός

Θέση ανάμεσα σε τοπ συλλόγους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πήρε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν μαζί με τα επτά «μεγαθήρια» που θα παίξουν το καλοκαίρι στο International Champions Cup.

Μετά τη γνωστοποίηση της συμμετοχής τους στο «International Champions Cup», οι «ερυθρόλευκοι» πήραν θέση ανάμεσα στους μεγάλους συλλόγους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που

θ' αγωνιστούν το καλοκαίρι στην Αμερική.

Εκπροσωπούμενοι απ' τον αθλητικό διευθυντή, Πιέρ Ισά, οι Πειραιώτες έδωσαν το «παρών» στην επίσημη παρουσίαση του τουρνουά που έγινε στο Μαϊάμι.

Μαζί με συλλόγους, όπως οι Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες το διάστημα 26 Ιουλίου-4 Αυγούστου στις ΗΠΑ (σε ομίλους των τεσσάρων, με τους νικητές να φτάνουν στα ημιτελικά και τον τελικό να γίνεται στο Μαϊάμι).

Μια συμμετοχή που αν μη τι άλλο αποτελεί λόγο περηφάνιας για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος:

«Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας το να βρεθούμε δίπλα στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Ακόμη μεγαλύτερη χαρά μας δίνει το γεγονός ότι θα βρεθούμε κοντά στους ομογενείς των ΗΠΑ!

Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο μέγεθος και η συμμετοχή του στο ICC είναι μία ακόμη μεγάλη απόδειξη», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων».

Keywords
Τυχαία Θέματα