Σε γιορτινούς ρυθμούς στο Βραχάτι

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του βόλεϊ ανοίγει σήμερα στις 19:00, με την αναμέτρηση Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός.«Είναι άκρως τιμητικό για την περιοχή και την ομάδα να ξεκινά τις εντός έδρας υποχρεώσεις της, υποδεχόμενη μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού. Μέχρι πριν μερικούς μήνες, αυτά τα ματς τα βλέπαμε μόνο στην τηλεόραση και τώρα ο κόσμος θα δει από κοντά τον Παναθηναϊκό. Κι ανεξαρτήτου αποτελέσματος

θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που θα μας ωφελήσει σε πολλά επίπεδα», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας από το Βραχάτι, Νίκος Ζαλμάς.


Ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟ από την εντός έδρας κόντρα στον Φοίνικα, ωστόσο όπως επεσήμανε ο κ. Ζαλμάς: «Δεν μας αγγίζουν τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και σέβομαι απεριόριστα την εικόνα που έδειξε στην πρεμιέρα. Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί στο δικό μας παιχνίδι κι αν ο Σαρατσένι θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα τους. Σίγουρα αυτοί μας ξέρουν καλύτερα, αλλά θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όμορφο θέαμα. Ακόμη κι αν κερδίσουμε δεν θα έχει αλλάξει κάτι, αφού υπάρχουν ακόμη 20 παιχνίδια μπροστά μας. Είναι ακόμη η αρχή κι εμείς ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας».


Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Μποτσουρής που λογικά θα έχει στην αποστολή και τον νεοαφιχθή, Τζιανλούκα Σαρατσένι, δήλωσε: «Εμείς όπως δείξαμε και στο παιχνίδι της πρεμιέρας έχουμε δυνατότητες ως ομάδας και θα προσπαθήσουμε να τις επεκτείνουμε κι άλλο με την προσθήκη του Ιταλού, αλλά και τη δουλειά που κάνουμε σε προπονήσεις και αγώνες. Γιατί καλώς ή κακώς καλούμαστε τη δεδομένη χρονική στιγμή να συνδυάσουμε τη δουλειά με το αποτέλεσμα. Συνδυασμός δύσκολος, αλλά αναγκαίος και απαιτητικός. Ο Παμβοχαϊκός είναι πιο έτοιμος, αφού ξεκίνησε έγκυρα και σωστά την προετοιμασία του. Είναι μια αξιόμαχη και ενθουσιώδης ομάδα, η οποία αν και νεοφώτιστη δείχνει ιδιαίτερη ωριμότητα στο να διαχειριστεί τις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα. Βαρόμετρο όπως φάνηκε στο ματς με τη Λαμία είναι ο Ντουσάρμ, ενώ καθοριστικός ήταν και ο Καραγιάννης»

Για τον Γέρνι Ποτότσνικ και τον Μίλος Στοϊκοβιτς το σημερινό ματς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ο Σλοβένος του Παμβοχαϊκού κι ο Σέρβος του Παναθηναϊκού ξέρουν ότι θα παίξουν σε ένα κατάμεστο γήπεδο.


«Αντιλαμβάνομαι τη δίψα του κόσμου, ο οποίος ζει στους ρυθμούς της ομάδας βόλεϊ κι είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Από την άλλη καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει και μεγάλη πίεση, αλλά το άγχος είναι προσωπική υπόθεση του καθενός το πώς το διαχειρίζεται και δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Εμείς ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας και δεν περιμέναμε τη νίκη στη Λαμία για να τις πιστοποιήσουμε, αλλά δε πετάμε και στα σύννεφα αφού ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο ματς», είπε ο Ποτότσνικ και συμπλήρωσε: «Είδα τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τη Σύρο και φάνηκε ότι ο Στοΐκοβιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης του, αλλά γενικά έδειξε ότι είναι μια επικίνδυνη ομάδα».


Όσον αφορά τον Στοΐκοβιτς άφησε σ

Keywords
Τυχαία Θέματα