Σε γιγαντοοθόνη τα αρχεία

Τα αρχεία που φέρεται ότι άνοιξε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου την 30η Σεπτεμβρίου 2010, όταν πήρε στα χέρια του το αρχικό CD της λίστας Λαγκάρντ, το οποίο και χάθηκε κατά τους ισχυρισμούς, προβλήθηκαν στην γιγαντοοθόνη που στήθηκε στο ειδικό δικαστήριο, με βάση το δεύτερο CD που έστειλαν οι γαλλικές αρχές τον Δεκέμβριο του 2012 και περιλαμβάνει 2062 ονόματα, δηλαδη τρία περισσότερα από το usb.

Σύμφωνα
με τον πραγματογνώμονα Απόστολο Δελτσίδη την πρώτη ημέρα παραλαβής του ηλεκτρονικού υλικού, ανοίχθηκαν δύο αρχεία με το όνομα «Παπακωνσταντίνου», τα οποία ωστόσο δεν έχουν σχέση με τον κατηγορούμενο και τους συγγενείς του. Το δικαστήριο διέκοψε για διαδικαστικά θέματα της ηλεκτρονικής προβολής των αρχείων και θα συνεχίσει.

Nωρίτερα στην κατάθεση της η συνεργάτης του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γαλάτεια Μανε, που φέρεται ότι αντέγραψε το στικάκι που έδωσε ο Γιώργος Παπακωνσνταντινου στον Γιάννη Διώτη έκανε λόγο για μηχανική κίνηση μετεγγραφής ενός usb σε ένα άλλο και υποστήριξε ότι λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της στις 27 Ιουνίου του 2011 πήρε εντολή από τον κ. Διώτη να κάνει τη συγκεκριμένη μετεγγαφή και πρόσθεσε ότι η ίδια ποτέ δεν είδε τα αρχεία του ηλεκτρονικού υλικού και οτι δεν κατέστρεψε εκείνη το ένα από τα δύο στικάκια.
Keywords
Τυχαία Θέματα