Θρίλερ με αεροσκάφος που αγνοείται

Λιγοστεύουν ώρα με την ώρα οι ελπίδες για τους 239 ανθρώπους που επέβαιναν στο Boeing της Malaysia Airlines, το οποίο εξαφανίστηκε την Παρασκευή από τα ραντάρ, ενώ πετούσε πάνω από τη Νότια Σινική Θάλασσα, ανοιχτά του Βιετνάμ. Ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, διέψευσε πάντως πληροφορίες, ότι το αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα.

Κανένας Έλληνας στους 239 επιβάτες

Ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης MH 370 - Κουάλα Λουμπούρ - Πεκίνο, η τύχη της οποίας αγνοείται, δεν υπάρχει κανένας Έλληνας.

Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική

εταιρεία, στο αεροπλάνο επέβαιναν 153 επιβάτες που κατάγονται από την Κίνα, ανάμεσά τους και ένα βρέφος, 38 από την Μαλαισία, 12 από την Ινδονησία, επτά από την Αυστραλία, τέσσερις, συμπεριλαμβανομένου κι ενός βρέφους, από τις ΗΠΑ, 32 από τη Γαλλία, δύο από τη Νέα Ζηλανδία, δύο από την Ουκρανία, δύο από τον Καναδά, ένας από την Ρωσία, ένας από την Ιταλία, ένας από την Ταϊβάν, ένας από την Ολλανδία και ένας από την Αυστρία.

Και ο στρατός στις έρευνες για τον εντοπισμό του Boeing

Ο στρατός των Φιλιππίνων έστειλε σήμερα τρία πολεμικά πλοία και ένα αεροσκάφος για να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου της Malaysia Airlines που έχει χαθεί από τα ραντάρ με 239 επιβαίνοντες.

Τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των Φιλιππίνων και το αεροπλάνο ερευνούν την περιοχή ανοικτά της δυτικής επαρχίας Παλαουάν, δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού αντισυνταγματάρχης Ραμόν Ζαγκάλα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΠΗΓΗ: skai.gr /ΑΠΕ-ΜΠΕ/enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα