Σε εγρήγορση η αντιπολίτευση

Με στόχο την πάση θυσία αποτροπή τυχοδιωτικών πειραματισμών, όπως έχει δηλώσει, ο Αντώνης Σαμαράς συγκαλεί στις 12 το μεσημέρι συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Την ίδια ώρα, εντείνονται τα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία, ο πρόεδρος της ΝΔ σχεδιάζει την παραίτηση σύσσωμου του κόμματός του με στόχο τη διάλυση της βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα

οργανώνει το ΚΚΕ την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, με ομιλήτρια τη γγ του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.

Την εκτίμηση ότι, οι εκλογές είναι πολύ κοντά εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στη διάρκεια της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματός του.

Συλλαλητήριο του Δικτύου Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς αύριο στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Η Παρασκευή είναι πολύ μακριά. Μένω στην αμφιθυμία των δηλώσεων των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, τόνισε επίσης στο σταθμό μας ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο κ. Κουβέλης δεν απέκλεισε συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, αλλά με συμφωνία της ΝΔ επ αυτού.

Είμαστε πιστοί στον όρκο μας. Το συμφέρον της χώρας είνια πάνω από το κομματικό, δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ζήτησε παραίτηση της κυβέρνησης και άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Keywords
Τυχαία Θέματα