Σχέδιο επανεκκίνησης της οικονομίας

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επανεκκίνηση της οικονομίας θα παρουσιάσει απόψε ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, στο πλαίσιο της 80ής ΔΕΘ.

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης θα περιγράψει και τις κινήσεις που θα κάνει, αν κερδίσει τις εκλογές.

Ο αρχηγός της ΝΔ, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη,

συναντήθηκε ήδη με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Επισκέφθηκε, επίσης, την Πρώτη Σερρών και τίμησε την παρακαταθήκη του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Νωρίτερα, το Σάββατο συμμετείχε σε σύσκεψη με πρυτάνεις των Πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης, ενώ δέχθηκε και αντιπροσωπεία των μεταλλωρύχων στις Σκουριές.

Συναντήθηκε επίσης και με τον μητροπολίτη Άνθιμο: «Ανεξαρτήτως, αν είναι προεκλογική περίοδος ή όχι, από τη στιγμή που θα ανέβαινα στη Θεσσαλονίκη ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα ξεκινούσα από εσάς γιατί μας συνδέει μια μακρά, παλιά φιλία, γιατί θέλω την ευλογία σας για την περαιτέρω πορεία μας και γιατί, ταυτόχρονα, θέλω να δείξω τον σεβασμό μας στο μεγάλο κοινωφελές έργο, το οποίο επιτελείται σε μια περίοδο πολύ μεγάλης κρίσης, που εσείς ανιδιοτελώς δίδετε φροντίδα και ανοίγετε την αγκαλιά σας σε ανθρώπους, οι οποίοι την έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη και που πολλές φορές η Πολιτεία δεν μπορεί να ανταποκριθεί, όπως πρέπει» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης, αμέσως μετά τη συνάντηση.

Από την πλευρά του, ο μητροπολίτης είπε, απευθυνόμενος στον κ. Μεϊμαράκη: «Ο Χριστός και η Παναγία και ο Άγιος Δημήτριος να είναι μαζί σας. Καλή επιτυχία και όλα ειρηνικά και ευλογημένα για την πατρίδα μας».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τον Μητροπολίτη στην ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο και ο μητροπολίτης ανταποκρίθηκε θετικά, με τον κ. Μεϊμαράκη να σχολιάζει με νόημα: «Δεν θα πηγαίνεις μόνο στον Αλέξη (Τσίπρα)».

Το πρώι της Κυριακής (11:30) θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στη συνέχεια θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO και θα κάνει περιοδεία στις εγκαταστάσεις της 80ής Διεθνούς Εκθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα