Σάντος: Μέτρησε ο χαρακτήρας

Στην κόπωση των παικτών και στη δίκαιη νίκη στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον τρόπο που η Εθνική Ελλάδας διαχειρίστηκε το παιχνίδι με την Λιθουανία έμεινε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην κόπωση των παικτών που έχουν μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα σε σχέση με τους αντιπάλους, υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο βάση της εικόνας των δύο ομάδων, ενώ μίλησε και για τον χαρακτήρα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές
του.

Αρχικά μετά το τέλος της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας ο Σάντος τόνισε: Πετύχαμε τον στόχο μας. Σημειώσαμε τη νίκη που θέλαμε με έναν δίκαιο τρόπο. Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε σημαντικά. Δείξαμε στα πρώτα λεπτά το πως μπορούμε να παίξουμε σε τέτοια ματς. Σε εκείνο το σημείο μπήκαμε αρκετά δυνατά. Μπήκαμε στο γήπεδο για βάλουμε γρήγορα ένα τέρμα. Υπάρχει κούραση στους παίκτες. Υπάρχει κόπωση και ορισμένοι δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, κάτι λογικό αφού έχουν σταματήσει εδώ και κάποιο διάστημα τις υποχρεώσεις τους.

Όταν μας βγήκε η κόπωση μέτρησε ο χαρακτήρας, το πάθος και το νεύρο. Δεν νομίζω πως το γήπεδο έπαιξε κάποιο ρόλο. Ήταν ένα γήπεδο όπου μπορούσε να παίξει κανείς. Για μένα έπαιξε ρόλο η κόπωση .Αυτή η νίκη έδειξε τον χαρακτήρα των παικτών μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, σε παιχνίδι που φάνηκε ότι οι παίκτες μας κουβαλούσαν την κόπωση μιας σεζόν, ενώ οι Λιθουανοί είναι στο μέσο του πρωταθλήματος και λογικά ήταν πιο φρέσκοι.

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε: "Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Από την άλλη οι Λιθουανοί ήταν πιο φρέσκοι και έτρεξαν περισσότερο. Έτσι άνοιγαν κάποιοι χώροι. Εμείς θα πρέπει να ασχοληθούμε με τα δικά μας ματς. Να κοιτάξουμε να τα κερδίσουμε. Δεν εξαρτάται από εκεί και πέρα από εμάς. Θα περιμένουμε στραβοπάτημα της Βοσνίας».
Keywords
Τυχαία Θέματα