Σαγήνευσε η Lana

«Χαίρομαι, που βρίσκομαι σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου, η ατμόσφαιρα είναι συναρπαστική και αυτό οφείλεται σε σας».

Με αυτά τα λόγια η Lana Del Rey άνοιξε τη συναυλία της χθες το βράδυ στη σκηνή του Terravibe στη Μαλακάσα, κατά την 3η μέρα του Rockwave Festival.

Εξήγησε

στον κόσμο, που δεν σταματούσε να φωνάζει το όνομά της πως είναι λίγο κουρασμένη, γιατί την τελευταία εβδομάδα συμμετείχε στα γυρίσματα μιας νέα ταινίας με τίτλο «Tropical» και ξεκίνησε τη συναυλία με το τραγούδι «Body Electric» για να ακολουθήσουν όλες οι γνωστές της επιτυχίες.

Δεν δίστασε να κατέβει από τη σκηνή περισσότερο από δύο φορές για να υπογράψει αυτόγραφα, αλλά και να πάρει όλα τα δωράκια που είχαν ετοιμάσει γι αυτήν οι φανατικοί θαυμαστές της.

Ήταν η Lana, που ξέρουμε από τα video clip, η Lana που χθες το βράδυ κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου δεκαπέντε χιλιάδες κόσμου στο φεστιβάλ.

Στη μικρή σκηνή προηγήθηκαν οι Iced Earth, που επίσης έχουν φανατικό κοινό και κατάφεραν και αυτοί με τη σειρά τους να γεμίσουν το χώρο του vibe stage.

Σήμερα, τελευταία μέρα του Rockwave, οι Lisa Gerrard και ο Brendan Perry είναι ξανά μαζί και ως Dead Can Dance θα παρουσιάσουν το μύθο τους.

Επίσης, στο Terra Stage θα ανέβουν οι Monophonics, ο Graig Walker, από τους Archive, και οι «δικοί» μας Opera Chaotique.

Το Vibe Stage θα κινείται στα όρια του Black, Death και Gothik metal με τους Septicflesh, Chaostar, Acid Death, Tardive Dyskinesia και τους Makahala.

Οι πόρτες ανοίγουν από τις 11 το πρωί, ενώ μετά τις συναυλίες θα ακολουθήσει after party με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους φίλους του.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαστεφάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα