Ρουσφέτια καταγγέλλει το ΠΟΤΑΜΙ

Eπίθεση Θεοδωράκη σε Μπαλτά και Κουράκη για τα κενά στα σχολεία.
"Μόλις λίγες μέρες πριν τις 11 Σεπτεμβρίου και κανείς από τους κ.κ. Μπαλτά και Κουράκη δεν ασχολήθηκε όλους αυτούς τους μήνες για να λύσει το μεγάλο πρόβλημα των κενών θέσεων εκπαιδευτικών, προφανώς γιατί προείχαν η τακτοποίηση των ημετέρων και τα ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής" σημειώνεται σε ανακοίνωση του Ποταμιού.
Η απελθούσα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αντί να ασχοληθεί με την πραγματική κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών, αντί
να εξασφαλίσει εγκαίρως τις απαραίτητες πιστώσεις για την πρόσληψη και αναπληρωτών, απλά κάποια στιγμή τον Ιούνιο απευθύνθηκε στον κ. Καμμένο για την επιστράτευση φαντάρων στις αίθουσες! Αυτή ήταν η μόνη «σοβαρή» λύση που εξέτασε..." αναφέρεται χαρακτηριστικά.
"Εμείς ως Ποτάμι έχοντας προτάξει από την αρχή την Παιδεία ως πρώτο μας μέλημα, καταγγέλλουμε την τωρινή κατάσταση στο χώρο της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων και ελπίζουμε ότι ακόμα και η τωρινή υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου αλλά και αυτή που θα αναλάβει μετά τις εκλογές, θα ασχοληθούν με την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, την επανεξέταση των αποσπάσεων από μηδενική βάση αλλά και την ανάκληση των κομματικών εγκάθετων στους φορείς διοίκησης της Εκπαίδευσης".
Keywords
Τυχαία Θέματα