Ρατσιστικό παραλήρημα

Και η Βρετανία μαθαίνει τώρα περισσότερα για τη δράση και την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής.

Ρατσιστικό παραλήρημα από υποψήφιο της οργάνωσης, το οποίο κατέγραψε κατά την προεκλογική περίοδο ο κινηματογραφιστής Κωνσταντίνος Γεωργούσης, πρόβαλε το βρετανικό channel 4 παρουσιάζοντας τη συμπεριφορά στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών Αλέξανδρος Πλωμαρίτης καταφέρεται εναντίον των μεταναστών χαρακτηρίζοντας τους μιάσματα και υπανθρώπους και δηλώνει στην κάμερα μεταξύ άλλων ότι "είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους" και "να κάνουμε τους μετανάστες σαπούνια".

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής

«Ένα ακόμη συγκλονιστικό ντοκουμέντο για την παράνομη και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έρχεται στο φως από το έγκριτο βρετανικό Channel-4. Ο φάκελος ανοίγει λίγους μήνες μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις από τους Εβραίους του BBC για τα μαθήματα καράτε σε μέλη μας για να μπορούν να... δέρνουν τον Στρατούλη. Εδώ οι ξένοι δημοσιογράφοι έχουν φτάσει με άκρα μυστικότητα σε καφενείο του Αγίου Παντελεήμονα για να αποκαλύψουν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει η Χρυσή Αυγή. Οι θαμώνες (ένας εκ των οποίων υποψήφιός μας στις προηγούμενες εκλογές) τους παίρνουν στο ψιλό και σπάνε πλάκα μαζί τους για ώρα, χωρίς να έχουν ενημερωθεί ότι καταγράφονται με κρυφή κάμερα (κακούργημα!). Στις γελοίες ερωτήσεις του τύπου: «η Χρυσή Αυγή σκοτώνει μετανάστες και αριστερούς;», η παρέα από μεσήλικες απαντάει: «μόνο σκοτώνει...; Και βασανίζει και τους κάνει σαπούνια και τους βγάζει τα δόντια για να τα κάνει κομπολόγια και να τα πουλάμε στο Μοναστηράκι κ.ο.κ.», αναφέρει η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα