Ραντεβού στα δικαστήρια

Η κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναίκό μόλις... άρχισε. Θα συνεχιστεί στα δικαστήρια και οι δύο ΠΑΕ έδωσαν μέσω ανακοινώσεων και επίσημα ραντεβού στην... Ευελπίδων.
«Άμεση απάντηση με προσφυγή στα δικαστήρια. Στις προκλητικές, αστήρικτες, ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα απαντήσει με προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια,
καταθέτοντας άμεσα αγωγές κατά όλων των μελών των Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.Στο ίδιο μοτίβο και η απάντηση του Παναθηναϊκού «Η Παναθηναϊκή Συμμαχία, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει και με την τελευταία της ανακοίνωση, ενημερώνει ότι είναι αυτονόητο πως θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του διοικητικού της συμβουλίου για τα όσα συκοφαντικά»υποστήριξαν στη δική τους ανακοίνωση. Τη λύση θα τη δώσουν τα δικαστήρια, ραντεβού εκεί…». Υπενθυμίζουμε ότι η Παναθηναϊκή συμμαχία έχει την πλειοψηφία του μετοχικού πακέτου του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα