Ραδιομαραθώνιος για την «Κιβωτό»

Συνεχίζεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την Κιβωτό του κόσμου προκειμένου να αγοραστεί λεωφορείο μεταφοράς των παιδιών. Επίσης συνεχίζεται και η προσφορά για είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα οικοσυσκευές αλλά και φάρμακα.

Τονήμα της αφήγησης στηρίζεται κυρίωςστις μαρτυρίες των εθελοντών - πάσηςφύσεως και «ειδικότητας» - που επί πολλάχρόνια προσφέρουν τη στήριξή τους σεπαραμελημένα παιδιά. Μαζί τους, είναικαι παιδιά που «αποφοίτησαν»

από την«Κιβωτό», στάθηκαν στα πόδια τους χάρηστη μέριμνα της οργάνωσης και σήμερα,μετά από κάποια χρόνια, είναι φοιτητές,συνεχίζουν τη ζωή τους, έχουν τα δικάτους παιδιά. Στο στούντιο θα είναι ακόμακαλεσμένοι και πολλοί καλλιτέχνες, οιοποίοι προσφέρουν εθελοντικά επί χρόνιατη βοήθειά τους.

Τονραδιομαραθώνιο ενισχύει και ητηλεόρασητης ΝΕΡΙΤ, με συνδέσεις και αναφορέςσε όλα τα δελτία ειδήσεων.

Οιενδιαφερόμενοι, μπορούν να καταθέτουντις προσφορέςτους με τους εξής τρόπους:

Καλώνταςαπό σταθερό τηλέφωνοστο901.11.170.170(3,67€/κλήση,εντός δικτύου ΟΤΕ),

Στέλνονταςsmsμετη λέξη ΚΙΒΩΤΟΣστο19888(2,46€/sms/κλήση),

Καταθέτονταςχρηματικά ποσά στους λογαριασμούς:

EUROBANK: 0026 0178 870100 872073

ΤΡΑΠΕΖΑΠΕΙΡΑΙΩΣ:5023 - 032595 - 870


ΟΜη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Κιβωτόςτου Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από τον πατέραΑντώνιο Παπανικολάου και δραστηριοποιείταιστη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σεσυνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης.Με έδρα την Αθήνα και παραρτήματα στηνΠωγωνιανή Ιωαννίνων και τη Χίο, καλύπτειτις βασικές ανάγκες των παιδιών σεσίτιση, ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτικήπερίθαλψη κλπ. Για την κοινωνική τηςπροσφορά έχει βραβευτεί από την Unesco, τοΕυρωπαϊκό Παρατηρητήριο κατά τουρατσισμού και της ξενοφοβίας, καθώς καιαπό τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίαςκ. Κάρολο Παπούλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα