Πρόβλημα ρευστότητας

Καθησυχαστικός σχετικά με το πρόβλημα ρευστότητας εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. "Υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας αλλά νομίζουμε ότι άμεσα με τα μέτρα που θα ξεκινήσουμε θα υπάρξει ρευστότητα", ανέφερε ενώ για την αποπληρωμή της δόσης του ΔΝΤ ο υπουργός Επικρατείας είπε: "Αν δεν έχουμε μαζέψει το 1,4 δις και έχουμε μαζέψει 0,8 θα ζητήσουμε παράταση δύο μηνών".

Η Αθήνα

«καίγεται» τώρα για… ρευστό, αναφέρουν σε άρθρο τους οι Financial Times, εκτιμώντας ως αναπόφευκτη τη διαπραγμάτευση για τρίτο πρόγραμμα, με αρνητικό πλέον κλίμα σε Βρυξέλλες και Βερολίνο. Να τυπώσουν σε εκτυπωτή ένα τεράστιο "ΟΧΙ στους χρεοκοπημένους Έλληνες", να το κρατήσουν στο χέρι τους και να βγάλουν μία selfie, την οποία θα στείλουν, ζητεί στο πρωτοσέλιδό της από τους αναγνώστες της η γερμανική BILD. “Οι σχέσεις Ελλάδας-Γερμανίας μπορούν να γίνουν ακόμη πιο τοξικές”, λέει το Forbes.

“Η Ελλάδα παραδόθηκε -Νικητές ήταν οι κυβερνήσεις που έκαναν μέτωπο εναντίον της”, γράφει το Bloomberg. “Η πραγματική τραγωδία για την Ελλάδα είναι η φυγή εγκεφάλων -200.000 Έλληνες μετανάστες τα τελευταία χρόνια”, λέει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Αλλαγή στάσης από τη Μαρίν Λεπέν, που τώρα επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ, για την συμφωνία στο Eurogroup, λέγοντας ότι «επέλεξε να μείνει στον κλοιό του ευρώ» και «υπέκυψε στην ευρω-δικτατορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα