Προβάδισμα τίτλου η Βουλιαγμένη

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η Βουλιαγμένη, επικρατώντας στον Λαιμό του Ολυμπιακού με 8-6, στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς των τελικών της Α1 πόλο των ανδρών.
Η ομάδα του Τεό Λοράντου φαίνεται να έχει πάρει τον αέρα των ερυθρολεύκων, καθώς στην 6η φετινή τους κόντρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της.
Ο πρώτος τελικός ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν μέχρι
και το τέλος της 3ης περιόδου, με τη Βουλιαγμένη να είναι μπροστά με 6-5. Πιο αποτελεσματικοί στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι, με κορυφαίο τον Γούνα έκαναν το 8-5, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη.  Ο Ολυμπιακός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με εύστοχο πέναλτι από τον Φουντούλη, 25’’ πριν από το τέλος στο τελικό 8-6.
Επόμενο ραντεβού  στο κολυμβητήριο του Πειραιά το Σάββατο (26/5, 7 μ.μ.), στον δεύτερο αγώνα της σειράς. Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-1, 2-1.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Βελώνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ., Καρούντζος 1, Κατσαούνης 1, Γούνας 3, Τίγκας 1, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος 1, Λουϊζίδης.5/7 π/π, 3 περιφέρεια.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης, Χατζηκυριακάκης 1, Φουντούλης Ι. 1, Δερβίσης, Μπλάνης, Κόλιανιν, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Κατρουντζανάκης, Σχίζας 1, Φλώρος, Καλογεράκος, Πρέκας.4/7 π/π, 1/1 πέναλτι, 1 περιφέρειαΔιαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Μπιράκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα