Προθεσμία για Ζαρούλια και τρεις

Βαρύκατηγορώ κατά της Ελένης Ζαρούλια καιτων τριών βουλευτών της Χρυσής ΑυγήςΚουκούτση, Αρβανίτη και Κουζηλουαπευθύνουν οι εφέτες ανακρίτριες ΙωανναΚλάπα και Μαρια Δημητροπούλου πουδιενεργούν την έρευνα για την εγκληματικήοργάνωση.

Οιτέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγήςέλαβαν προθεσμία να απολογηθούν μετάτις ευρωεκλογές, ενώ όπως αναφέρεταιστο κατηγορητήριο η εν λόγω κλειστήολιγάριθμη ομάδα ιδεολογικής

επιμόρφωσηςναζιστών του 1987, μετεξελίχθηκε σεπολιτικό σχηματισμό με την ίδια ιδεολογικήκατεύθυνση, κατά τα πρότυπα του κόμματοςτου Αδόλφου Χίτλερ.

Εντω μεταξύ, μετἀ τον Γιωργο Γερμενή,άδεια για να παρασταθεί αυτοπροσώπως στη Βουλή αύριο κατά τη συζήτηση τουνέου αιτήματος για την άρση ασυλίαςτου, πήρε και ο έτερος προφυλακισμένοςβουλευτής της Χρυσής Αυγἠς ,ΣτάθηςΜπούκουρας.

Τηνάδεια του χορήγησε ο εισαγγελέας του συμβουλίου της φυλακής που έκανε δεκτόσχετικό αίτημα του με βάση το άρθρο 83παράγραφος 3 του Κανονισμού της Βουλήςτο οποίο ορίζει ότι ο βουλευτής τουοποίου συζητείται η άρση της ασυλίαςέχει το δικαίωμα να παρασταθεί αυτοπροσώπωςκαι να αναπτύξει τις θέσεις του.

Τονέο αίτημα των δικαστικών αρχών γιαάρση της βουλευτικής ασυλίας τωνπροφυλακισμένων Γερμενή και Μπούκουραυποβλήθηκε μετά την άσκηση συμπληρωματικώνδιώξεων σε βάρος τους.

Ησυζήτηση στην Βουλή για την άρση τωνασυλιών των Γερμενή, Μπούκουρα,Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και ΝίκουΜίχο θα γίνει αὐριο

Keywords
Τυχαία Θέματα