Πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για τη «λίστα Λαγκάρντ»

Κατατέθηκετο απόγευμα στην Ολομέλεια της Βουλήςη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεσητης λίστας Λαγκάρντ. Εκτόςαπό τον πρώην υπουργό ΓιώργοΠαπακωνσταντίνου, στο κάδρο της αναζήτησηςποινικών ευθυνών, βάζει και τον ΕυάγγελοΒενιζέλο για τρία αδικήματα. Συγκεκριμένα, της υπεξαγωγής εγγράφου από υπάλληλο,της απιστίας στην υπηρεσία και τηςπαράβασης καθήκοντος. Γιαπολιτικό ρεσάλτο και ακραίο τυχοδιωκτισμόκατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος τουΠΑΣΟΚ,

Ευάγγελος Βενιζέλος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ,θέλει να ρίξει την Κυβέρνηση και ναοδηγήσει τη χώρα στο χάος», είπε ο κύριοςΒενιζέλος.

Γιαπροκλητική διαγραφή με προσωπική απόφασητου προέδρου της ΔΗΜΑΡ και χωρίςδιαδικασίες κάνουν λόγο οι πρώηνβουλευτές του κόμματος Βουδούρης καιΜουτσινάς, οι οποίοι είχαν ταχθεί υπέρτης πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπήκαι των Ευάγγελου Βενιζέλου και ΓιώργουΠαπανδρέου.

Με βασικό αντικείμενο τον καθορισμό της θέσης της κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο θέμα της προανακριτικής επιτροπής γιατη «λίστα Λαγκάρντ», θα συνεδριάσει αύριο λίγο μετά τις 10 το πρωί στη Βουλή η ΚΟ του κόμματος υπό της προεδρία του προέδρου Πάνου Καμμένου.

«Το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι μπορεί, μέσα και έξω από τη Βουλή, για να χυθεί φως στην υπόθεση "λίστα Λαγκάρντ"», αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Διαβάστε ακόμα: Ποια νομικά ερωτηματικά ανακύπτουν από τη «λίστα Λαγκάρντ» και τα εμπλεκόμενα με αυτήν πρόσωπα

Keywords
Τυχαία Θέματα