Πρόστιμο 39 εκ ευρώ στον Μαραντόνα!

Η «τσιμπίδα» της ιταλικής εφορίας (Equitalia) την είχε... στημένη στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, κόβοντας του πρόστιμο 39 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι ιθύνοντες της ιταλικής εφορίας εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία του διάσημου Αργεντινού στην χώρα και του ζητάνε να πληρώσει 39 εκατ. τα οποία χρωστάει από την δεκαετία του '80 (1984-1991) όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Νάπολι!

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος οι εφοριακοί τον συνάντησαν έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε

στο Μιλάνο και ενώ προετοιμαζόταν να ταξιδέψει στη Ρώμη για να παρακολουθήσει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ρόμα και Νάπολι.

Αρχικά, οι οφειλές του Μαραντόνα ήταν 13 εκατομμύρια λιρέτες (το νόμισμα της Ιταλίας την εποχή εκείνη) αλλά το χρέος διογκώθηκε λόγω των ανεξόφλητων τόκων. Ο Μαραντόνα θεωρεί πως είναι «αθώος» και πως τα χρέη ανήκουν στον τότε ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Νάπολι, Κοράντο Φερλαϊνο.


«Μου ασκούν δίωξη στην χώρα των φόρων! Εγώ δίνω μόνο αγάπη στον κόσμο και τις αθλητικές μου εμφανίσεις να με θυμούνται χωρίς να έχω πληγώσει ποτέ κανένα.

Όμως τώρα θα πρέπει να υποστώ τις κακές προθέσεις και τον δόλο ορισμένων», δήλωσε ο Μαραντόνα στο πρακτορείο ANSA ύστερα από την ατυχή του συνάντηση με την Equitalia...


Η Equitalia επιβεβαίωσε το πρόστιμο στο Μαραντόνα και τον προειδοποίησε πως εάν δεν πληρώσει, θα προχωρήσει στην κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων του στην Ιταλία.

Στις προηγούμενες επισκέψεις του στην Ιταλία, η αστυνομία κατέσχισε από τον Αργεντινό δύο ρολόγια «Rolex» και ένα διαμαντένιο σκουλαρίκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα