Προς Βερολίνο «κοιτούν» οι εξαγωγείς

Με περισσότερες από 30 εξαγωγικές επιχειρήσεις έδωσε το «παρών» ο ελληνικός κλάδος νωπών φρούτων και λαχανικών στην Διεθνή Έκθεση Fruitlogistica που πραγματοποιήθηκε για 22η χρονιά στο Βερολίνο και 13 από αυτές συμμετείχαν στο περίπτερο που διοργάνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου.

Στο μεταξύ, ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου προσκαλεί τις επιχειρήσεις να ενημερωθούν για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμά του, μέσα από την ιστοσελίδα www.hepo.gr και ενημερώνει τους Έλληνες εξαγωγείς τροφίμων και ποτών για την επόμενη διοργάνωση που θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή

και είναι στις 23/2-27/2 στο Ντουμπάι, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Gulfood 2014, όπου το ελληνικό περίπτερο θα εκπροσωπηθεί από 50 δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Σημειώνεται ότι στο περίπτερο του ΟΠΕ στο Βερολίνο, που έφερε την ονομασία "Taste like Greece", καταγράφηκαν περισσότερες από 600 επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων εξαγωγέων και των επισκεπτών-επαγγελματιών, πολλές από τις οποίες εκτιμάται ότι ανοίγουν προοπτικές για διείσδυση των ελληνικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού.

Ακόμη, ο ΟΠΕ έχει σχεδιάσει μια σειρά ολοκληρωμένων προωθητικών ενεργειών για την ελληνική συμμετοχή στη Δ.Ε. Fruitlogistica του 2015.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα