Προς την έξοδο Κυργιάκος, Γιοβάνοβιτς

Εκκαθαρίσεις προκειμένου να μειωθεί το μπάτζετ ετοιμάζει η διοίκηση της Λίβερπουλ, με τους Κυργιάκο και Γιοβάνοβιτς να συμπεριλαμβάνονται στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.
Ο ιδιοκτήτης των "ρέντς" (κόκκινων), Τζον Χένρι δεν έκρυψε την έκπληξη του για τα ακριβά συμβόλαια των περισσότερων ποδοσφαιριστών τα οποία τέθηκαν σε ισχύ πριν την εμπλοκή του στα κοινά του συλλόγου.Μάλιστα έκανε λόγο για έλλειψη βάθους και ποιότητας του ρόστερ προαναγγέλοντας αλλαγές."Ο μεγαλύτερος προβληματισμός μας αφορούσε το γεγονός πως το μέγεθος των
συμβολαίων ήταν πολύ μεγαλύτερο από ότι φοβόμασταν. Υπάρχουν πολυετή συμβόλαια σε μία ομάδα με μικρό βάθος".Όπως τονίζει η Τέλεγκραφ, αρκετοί παίκτες της Λίβερπουλ θα αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν προκειμένου να εξισορροπηθεί η κατάσταση σε ότι αφορά τις δαπάνες των συμβολαίων.Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται είναι και αυτά των Σωτήρη Κυργιάκου και Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Επίσης υποψήφιοι για ν'αλλάξουν φανέλα είναι οι Φάμπιο Αουρέλιο, Τζο Κόουλ αλλά και οι Ακουιλάνι, Κοντσέσκι, Ινσούα που έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.
Keywords
Τυχαία Θέματα