Πρόκριση της Ρίβερ

Η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε 3-0 την Σαν Χοσέ και προκρίθηκε στους "16" του Copa Libertadores, καθώς η Τίγκρε, αν και με τα δεύτερα, της έκανε την χάρη και νίκησε με 5-4 μέσα στο Περού! Η Ρίβερ Πλέιτ προκρίθηκε στους "16" Copa Libertadores έπειτα από ένα συγκλονιστικό φινάλε στον όμιλο και την λύτρωση να έρχεται από τα ραδιοφωνάκια!

Η ομάδα του Μπουένος Άιρες νίκησε
με 3-0 την Σαν Χοσέ στην 6η και τελευταία αγωνιστική για τον 6ο όμιλο και τελικά αυτό της έφτανε για να τερματίσει στην 2η θέση και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Η Ρίβερ Πλέιτ πέρασε με 7 βαθμούς και πιθανότατα θα έχει την χειρότερη επίδοση από τους "16". Αυτό σημαίνει πως θα παίξει με αυτόν που έχει την καλύτερη και με τα μέχρι τώρα δεδομένα αυτός που έχει την καλύτερη επίδοση είναι η Μπόκα Τζούνιορς!

Το πιο πιθανό είναι να δούμε το μεγάλο ντέρμπι στους "16", εκτός αν η Κορίνθιανς πάρει δύο ακόμη νίκες και κάνει το "6 στα 6", αλλά θα πρέπει σε 24 ώρες η Μπόκα να μην πάρει αυτή την 6η της νίκη σε ισάριθμα ματς.

Μοναδικός τρόπος μέχρι τώρα για να μην βγει 16η η Ρίβερ Πλέιτ είναι τα ξημερώματα της Παρασκευής η Μπόκα να νικήσει την Παλεστίνο και η Σαμόρα, η οποία δεν έχει ούτε έναν βαθμό, να νικήσει την Μοντεβιδέο Γουόντερερς (Παλεστίνο και Γουόντερενς έχουν αμφότερες 7 βαθμούς, αν χάσουν και οι δύο, αυτός που θα περάσει θα έχει σίγουρα χειρότερη επίδοση από την Ρίβερ).

Η σύνθεση της Ρίβερ Πλέιτ (3-5-2)...

Μπαροβέρο, Μαϊδάνα, Πεσέλα, Ραμίρο Φούνες Μόρι, Κρανεβίτερ, Ρόχας, Κάρλος Σάντσες, Γκονσάλο "Πίτι" Μαρτίνες (69' Μαγιάδα), Πισκουλίτσι (46' Ντριούσι), Μόρα, Τεόφιλο Γκουτιέρες (69' Καβενάγκι).
Keywords
Τυχαία Θέματα