Τσίπρας: Πρέπει να χτίσουμε την αξιοπιστία μας

«Πρέπει να χτίσουμε την αξιοπιστία μας με τον λαό και τους εταίρους», τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών, των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προώθηση του κυβερνητικού έργου με εξειδίκευση των μεταρρυθμίσεων που εστάλησαν
στους Ευρωπαίους εταίρους. Κατά την ομιλία του ο πρωθυπουργός ενημέρωσε διεξοδικά τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν και τις συγκρούσεις κατά τις συνεδριάσεις των τριών Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της κυβέρνησης αυτό το διάστημα, όπως ο διαχωρισμός δανειακής σύμβασης από μνημόνιο και απεμπλοκή από μνημόνια, ως πλαίσιο πολιτικής λιτότητας και το τέλος των εξωπραγματικών πρωτογενών πλεονασμάτων.

Ο κ. Τσίπρας, υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει γρήγορα το κυβερνητικό έργο και να εξειδικεύσει τις μεταρρυθμίσεις».

«Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε τομές σε ακανθώδη ζητήματα που χρονίζουν εδώ και δεκαετίες», φέρεται να δήλωσε,ο κ. Τσίπρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα