Η ώρα των «αιωνίων»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός πράξη πρώτη. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στις 19.30 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τους πράσινους, στο πλαίσιο του πρώτου τελικού της σειράς της Α1 στο μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα ώστε να μην μείνει μισή η χαρά για την πορεία μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας. Η πίεση που υπάρχει και αυξάνεται λόγω του πλεονεκτήματος έδρας και του τίτλου φαβορί που έχουν οι

«ερυθρόλευκοι» αποτελεί κλειδί για τη σειρά. Σύμμαχος στην προσπάθεια των Πειραιωτών για το 1-0 αρχικά και το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2012 θα είναι ο κόσμος, που θα κατακλύσει το ΣΕΦ.Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει το πλεονέκτημα έδρας, ούτε τον τίτλο του φαβορί. Έχει όμως προβλήματα. Έχασε Γκιστ και Παππά, δεν υπολογίζει στον Μπατίστα τουλάχιστον στον πρώτο τελικό κι έχει μπροστά του ένα «βουνό». Οι «πράσινοι» γνωρίζουν καλά πως το Κύπελλο δεν θα αρκεί για να χαρακτηρίσει πετυχημένη τη σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που η ευρωπαϊκή τους πορεία δεν ξεπέρασε ούτε φέτος τα προημιτελικά.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι κ.κ. Χριστοδούλου, Καρακατσούνης και Ψαριανός. Το δεύτερο ματς θα γίνει την Τετάρτη στις 19:30 στο ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα