Πρεμιέρα στις 17/10 με Σιρανό

Το ΠΑΝΘΕΟΝ μεταμορφώνεται σε θέατρο. Το πρόγραμμα για τη χειμερινή περίοδο παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου από τον καλλιτεχνικό του σύμβουλο, Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος τόνισε ότι απώτερος στόχος είναι το "Πάνθεον" να εδραιωθεί ως ένας χώρος, ο οποίος -με τη διασταλτική ερμηνεία του όρου "θέατρο"- θα αποτελεί ένα πεδίο ευρύτερης δημιουργίας, μια χοάνη που θα φιλοξενεί όσο πιο πολλές καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπορεί, με άξονα πάντοτε το καλό Θέατρο.

Η

αρχή γίνεται στις 17 Οκτωβρίου με την παράσταση "Σιρανό ντε Μπερζεράκ" σε σκηνοθεσία, Γιάννη Κακλέα. Θα ακολουθήσουν το "Ηρακλής οι 12 άθλοι", μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, σε σκηνοθεσία του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά.

Στις 9 Δεκεμβρίου, τη σκυτάλη παίρνει η Vienna Classic Orchestra, και τον Ιανουάριο ακολουθεί η ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα «Οι καμπάνες του Edelweiss», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με την ερμηνεία της Άννας Βίσση.

Τον Μάρτιο το Victor /Victoria, η ανεπανάληπτη ταινία του BlakeEdwards,
γίνεται μεγάλη θεατρική παραγωγή κι ανεβαίνει στο θέατρο.
Όπως "εξομολογήθηκε" ο Δημήτρης Λιγνάδης φέτος το ΠΑΝΘΕΟΝ θα λειτουργήσει και το καλοκαίρι, ανοίγοντας στο κοινό και τους υπόλοιπους χώρους του κτιρίου.

Επίσης, για την εξυπηρέτηση του κοινού, μίνι μπας θα πραγματοποιεί δωρεάν κυκλικά δρομολόγια προς το θέατρο πριν την κάθε παράσταση και ομοίως από το θέατρο μετά τη λήξη κάθε παράστασης, από και προ το μετρό Κεραμικός.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα ξεκινούν από τα 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους και ΑΜΕΑ.

Βίκυ Παπαστεφάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα