Πρεμιέρα με το δεξί θέλει η Εθνική

Το μακρινό ταξίδι με προορισμό τη Βραζιλία αρχίζει για την Εθνική απόψε από τη Ρίγα, όπου αντιμετωπίζει τη Λετονία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ (21:30, MEGA, OTESports 1).

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος καλούνται να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι στη Λετονία και να μπουν με το δεξί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στόχος της «γαλανόλευκης» είναι να καταλάβει την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο και να προκριθεί απευθείας στα γήπεδα της χώρας του καφέ.

Στη χθεσινή - τελευταία
προπόνηση ο πορτογάλος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του και χώρισε μπερδεμένα του παίκτες του. Όλα δείχνουν ότι ο 57χρονος προπονητής θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με σύστημα 4-4-2.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλος, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Σπυρόπουλο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Τζιόλης, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Φορτούνης και ο Μανιάτης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Γκέκας με έναν εκ των Μήτρογλου ή Σαμαρά.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Γλύκος, Βύντρα, Χολέμπας, Σιόβας, Μαλεζάς, Νίνης, Δημούτσος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Αθανασιάδης.
Ο Ιβάν Μπέμπεκ από την Κροατία ορίστηκε να διευθύνει την αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την Λετονία.
Keywords
Τυχαία Θέματα