Πρεμιέρα για το Χ.Κ. Παρνασσού

Χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα με το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσου ξεκινάει την λειτουργία του από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, με τους αναβατήρες να βρίσκονται σε λειτουργία, αν και ακόμη δεν  υπάρχει επάρκεια χιονιού για  ασφαλή χιονοδρομία. Οι αναβατήρες που θα λειτουργούν είναι είναι οι:  Αφροδίτη, Ερμής, Ηνίοχος (Νο6) και Ήρα (Νο7). Οι τιμές των εισιτηρίων θα παραμείνουν οι ίδιες και τη φετινή χρονιά, ενώ το σαλέ στα Κελάρια θα λειτουργεί κανονικά.

Οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις θέλουν χιόνια την επόμενη εβδομάδα (από 19/12) και μάλιστα με νοτιάδες που συνήθως το ρίχνουν με αφθονία.

Για
περισσότερες πληροφορίες (καιρός, τιμές, κατάσταση πιστών, λειτουργία αναβατήρων) μπορείτε να επικοινωνείτε 24 ώρες/24ωρο στα τηλέφωνα 22340 22700, καθώς και 80011 00300 (κλήση δωρεάν). Για όσους έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώνονται για τις τρέχουσες συνθήκες του ΧΚΠ (καθημερινή φωτοενημέρωση , live web-cams και μετεωρολογικά στοιχεία) στην ιστοσελίδα του ΧΚΠ www.parnassos-ski.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα