Ποτάμι: Όχι σε κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ

Σύσκεψη με αντικείμενο τις τρέχουσες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές πραγματοποιήθηκε στο Ποτάμι, στην οποία συμμετείχαν από κοινού τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Σχεδιασμού.

Το συμπέρασμα που εξάγεται από τη συζήτηση είναι ότι το Ποτάμι δεν θα συμμετέχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού για εξεύρεση λύσης τόσο στο επίπεδο προσώπων όσο και προτάσεων.

Από το το Ποτάμι

ανέφεραν ότι επιβεβαιώθηκε η απόφαση του κόμματος να στηρίξει στη Βουλή τις επόμενες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, καθώς συνεχίζει να πιστεύει ότι οι καιροί επιβάλλουν τη μέγιστη εθνική συνεννόηση και γαι αυτό το κόμμα θα υπερασπιστεί την ανάγκη ύπαρξης εθνικής ενότητας.

Οι εταίροι και δανειστές θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν διαπραγματεύονται μόνο με την ελληνική κυβέρνηση, αλλά με την συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου, αναφέρουν από το Ποτάμι, τονίζοντας πως από τη στιγμή που υπάρχει διευρυμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 251 βουλευτών, δεν μπορούν να την αμφισβητούν και να έχουν παράλογες απαιτήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα