Πολιτική δήλωση αντί της δόσης

Σε «πολιτική δήλωση» στήριξης της χώρας μας προσβλέπει η ελληνική πλευρά κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ καθώς όπως έχει ήδη διαφανεί μέσω δηλώσεων ευρωπαίων αξιωματούχων δεν πρόκειται να ληφθεί απόφαση για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δις ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται διευκρινίσεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα καταβολής της βοήθειας ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν ορισμένα σημεία απο την έκθεση της τρόικας.

Η

Γερμανία εξακολουθεί να εμφανίζεται αυστηρή απέναντι στην Ελλάδα, με το Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να επιμένει στην εκπλήρωση των προϋποθέσεων για την εκταμίευση της επόμενης δόσης παρά την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων και χθες βράδυ του προυπολογισμού.

Εγκρίθηκε με 167 ψήφους υπέρ και 128 κατά ,παρών δήλωσαν 4εις. Απείχε της ψηφοφορίας ο Γιάννης Πανούσης απο τη ΔΗΜΑΡ. Εκτός της ΚΟ της ΝΔ ο Θοδωρής Σολδάτος.

Οι θυσίες που απαιτούν τα μέτρα που ψηφίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, θα είναι οι τελευταίες, οι αδικίες θα αρχίσουν να επανορθώνονται μόλις βγούμε από τα ελλείμματα τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισημαίνοντας οτι τα χρήματα της δόσης θα έρθουν έγκαιρα «και με το παραπάνω». Ο πρωθυπουργός μεταβαίνει αύριο στη βελγική πρωτεύουσα για σειρά επαφών με Ευρωπαίους ηγέτες.

Είμαστε σε καλό δρόμο για την εκταμίευση της δόσης η οποία θα εξαρτηθεί από το πότε θα ψηφίσουν τα κοινοβούλια δήλωσε ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας

Keywords
Τυχαία Θέματα