"Πλυντήριο" ο πατέρας του Μέσι;

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη φέρεται να έχει ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, ο οποίος εξετάζεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "El Mundo Deportivo", ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, ερευνάται από τις αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
από διακίνηση ναρκωτικών. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, μία ομάδα μαφιόζων της Κολομβίας εκμεταλλεύτηκε τα φιλικά που είχαν πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι από τον Αργεντινό άσο και την παρέα του και έφεραν τον τίτλο "φίλοι του Μέσι", προκειμένου να ξεπλύνουν χρήματα, αγοράζοντας εισιτήρια.Ο πατέρας του Μέσι, Χόρχε, φέρεται να είναι εκείνος που είχε ενεργό ρόλο στη διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων και την παρουσία του γιου του και των άλλων αστέρων, με τους Άλβες, Χοσέ Μανουέλ Πίντο και Μασεράνο να φέρονται ως εμπλεκόμενοι.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμειξη της οικογένειας στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για μια ακόμη προσπάθεια δυσφήμισης του 26χρονου σούπερ σταρ.
Keywords
Τυχαία Θέματα