Πλώρη για το χρυσό

Οι Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου , μεγάλες ελπίδες μας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου ξεκινούν τις προσπάθειες τους στην κωπηλασία. Πρεμιέρα και για την εθνική ομάδα πόλο με αντίπαλο την Κροατία. Δεκατέσσερις αθλητές κάνουν ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου σε εννέα διαφορετικά αθλήματα.

Ποδαρικό θα κάνει  η Αθηνά Δούκα (11.00) στον προκριματικό των 10μ. αεροβόλου πιστολιού. Ο τελικός γίνεται την ίδια ημέρα.
Ελπίδες πρόκρισης

στους ημιτελικούς των 100μ. ύπτιο (11.15) έχει ο Άρης Γρηγοριάδης, με την 11η επίδοση με χρόνο 22.28 δευτερόλεπτα.
Το μεσημέρι (11.30) στον προκριματικό των γυναικών στην ενόργανη γυμναστική, η Βάσω Μιλλούση θα προσπαθήσει για ην πρόκριση  στον τελικό οργάνων.
Η εθνική πόλο  ανδρών (12.00) αντιμετωπίζει  την πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια, Κροατία. Στο Ίτον Ντόρνεϊ μπαίνουν στο χορό οι μεγαλύτερες ελπίδες της χώρας μας για την κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου. Η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου ξεκινούν (12.50) την προσπάθεια τους στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες της Ολλανδίας, της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.
Οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών θα επιχειρήσουν να αποφύγουν τα ρεπεσάζ (13.30) με αντιπάλους τη Δανία, την Ουγγαρία, την Κούβα και τη Νορβηγία.
Στις 15.51 ο Χρήστος Τσακμάκης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο C1 στο κανόε καγιάκ και θα ακολουθήσει η δεύτερη κούρσα (18.08).
Αυλαία και στο πινγκ πονγκ με τον Καλλίνικο Κρεάνγκα (15.30) και τον Παναγιώτη Γκιώνη (17.30) στο απλό των ανδρών.
Στα Finn ξεκινά τις προσπάθειές του ο Γιάννης Μιττάκης και στα Star οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας. Και στις δύο κλάσεις είναι προγραμματισμένες για αύριο από δύο ιστιοδρομίες (καιρού επιτρέποντος φυσικά).

Keywords
Τυχαία Θέματα