Πλησιάσει Παιανία ο Ντε Βινσέντι

Προβάδισμα για την απόκτηση του Τόμας Ντε Βινσέντι από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς ο εκπρόσωπος του Αργεντινού άσου είναι στην Αθήνα και είχε επαφές με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» έχουν προσφέρει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με κλιμακωτές αποδοχές οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις 250.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και θα φτάσουν στις 300.000 ευρώ
στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας των δυο πλευρών. Αυτό ωστόσο που έχει κάνει τον Ντε Βινσέντι να προτιμήσει όπως φαίνεται τους «πράσινους», είναι η δική του επιθυμία να μετακομίσει στην Παιανία.

Δεν είναι άλλωστε μυστικό πως για τον παίκτη έχει ενδιαφερθεί κι ο Ολυμπιακός και πως ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή χθες ήταν στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι είχε συνάντηση με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» για το θέμα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Η πρόταση που φέρεται να έκανε ο Ολυμπιακός μάλιστα είναι ίδια, ίσως και λίγο καλύτερη οικονομικά, με αυτή του «τριφυλλιού», όμως ο μάνατζερ του Ντε Βινσέντι ζήτησε κάποιες αγωνιστικές εγγυήσεις τις οποίες δεν πήρε από τους Πειραιώτες.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Παναθηναϊκός έχει σαφές προβάδισμα για να αποσπάσει την υπογραφή του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μπορεί από τώρα να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του, με τις καθοριστικές επαφές ανάμεσα στον Μπουχάν και τους ανθρώπους των «πρασίνων» να γίνονται σήμερα, έτσι ώστε να δοθεί η τελική απάντηση από την πλευρά του Αργεντινού άσου.
Keywords
Τυχαία Θέματα